klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, June 14, 2011

1st Giveaway dari L0vely Craft Naida!!!!

MOH LA JOIN GA NI....KLIK KAT ...


*

*

*
syarat-syaratnya mudah saja ;
1. Jadi follower blog naida /DAH
2. Like page facebook L0vely crAft nAiDa /DAH
3. buat entri ringkas pasal GA ni..jangan lupa letak gambar di atas sekali tau..kalau tak, tak dikira../DAH
4. pada yg tak ada blog, anda boleh letak gambar GA ni kat fb page lovely craft naida,,& jgn lupa sertakan nama dan email, serta komen ringkas korang pada gambar tu..
4. tinggalkan komen anda supaya naida boleh jejak korang

*mesti disertakan link ttg entri GA lovely craft naida, nama korang & email utk dihubungi /DAH

pemenang akan diumumkan seminggu lepas tarikh tutup, inshaAllah ^_^

hadiah???
hadiah utama berupa bantal buatan lovely craft naida (design akan ditentukan oleh pemenang sendiri mengikut terma & syarat)..mmg best kan!!
*pemenang mengikut budi bicara naida & kaira, k.

hadiah saguhati sebanyak 3 hadiah adalah misteri..hehehehehe :-)

2 comments:

bobhandburry said...

Salam kunjungan.. blog menarik.. singgah la ke blog saya ;)

http://www.zuwairiaiman.com

Lavender Naida said...

thanks join GA naida! :)