klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, February 1, 2011

~~1st GA pearl BY mOoN~~


salam semua...GA ni milik http://http//www.munirahizzan.com/ jom pakat2 join
antara syarat2nya..

1. Buat satu entry ringkas mengenai GA ni...dan entry tu mestilah mengandungi,,
•sebab kenapa anda join GA ni..
•antara warna putih, peach dan hitam,, which color describe u the most..dan nyatakan kenapa...HANYA 3 WARNA DI ATAS tau...
2. Letak banner kat atas *yg ntah apa-apa tu dan tajuk 1st GA Pearl by mOoN dan linkkan ke entry ini...
3. Terbuka kepada bloggers boys and gurl...
4. Tag 3 rakan anda dan pastikan mereka tau...
~~JAWAPANYA~~
SEBAB:nak memeriahkan GA ni dan nak kenal seramai yg mungkin....kan best klu kawan ramai kan
WARNA PILIHAM:HITAM....cozz klu bju.tudung,kasut,handbag,yg berwarna hitam ni senang nk padankan dengan apa je warna....opp bukan ngan rona itam gak la...kang bergabung lak....lg 1...klu yg badan yg ada spare tayar tu....msti x nmpak klu pakai bju yg warna hitam....ok la kot jawapan ni..hehehehe
TAG:LYANA\adikabg
AYU\cetusan rinduan
[alamak yg lain dah join la]

1 comment:

mOoN said...

penyertaan disahkan...^^

thanks join...good luck yaa..:)