klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Sunday, February 20, 2011

'GiveAway Rama-Rama Merah'By Izzatul Iman


GA ni sempena aniverssary pada 20\03\2011 ni ...so jom la kita ramai2 join GA ni...klik je http://whatrudoin-gaentries.blogspot.com/
syarat2 pun senang dan dah siap semuanya.....oppp blog ni http://www.ardinihumaira.com/
dah follow lama dah dan dh link sekali pun.....

6 comments:

Izzatul Iman said...

Assalam...

banner dalam entri awak tak link ke entri GA

banner kat sidebar tu pun same, tak link ke entri GA, tapi ke entri awak.

minta betulkan ye.,..

terima kasih sudi join GA saya...

PUTERA2PUTERI said...

alamakkkkkkkkk...ampun ye....cam na leh tersilap ni..hehehe

PUTERA2PUTERI said...

alamakkkkkkkkk...ampun ye....cam na leh tersilap ni..hehehe

Izzatul Iman said...

tak ape...dah ok la tu...

penyertaan diterima... nantikan update ttg hadiah and senarai peserta ye...

ttg link tu nnt la saya wat tutorial...kat blog peribadi saya.

http://karismaizzah.blogspot.com/

nor said...

As'kum..

Kak, nak tag akak..

Harap sudi join,tq

http://secangkir-madu-buat-nur.blogspot.com/2011/03/first-ga-sempena-ulangtahun-ke-10si.html

nor said...

nor nawwar referrer ye kak,tq