klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, February 8, 2011

~~JoM KiTa MaKaN CoKeLaT~~

salam semua....asyik2 N3 GA je kan...kan pa 2 minggu ni menu memang sempoi sangat....smpai berat bertambah2 la....kt umah ieta ada tetamu istimewa... MIL ngan tok ....depa mai dah dekat 2 week dah.....so masak pun kena la special ckit kan.hehehehe..[cam na bodek je kan] so segan la ckit nk posing2 masakkan tu....yg ni pun curik2 ambik..time depa tido[heheheheh]...ok berbalik pa da cokelat ni...buka hasil keja keras tangan ieta tau.....yg ni my boss beli kt tempat keja...memang peberet ieta sefamily la.....kt dalam tu ada badam sebiji lg tau......rega lak memang murah sesangat.....RM17 hinggit untuk 50biji....
bunga ros putih lg....ala2 tepung talam gitu..atas cokelat putih....bawah cokelat koko.....
sebekas ni RM17 sahaja....murahkan....

4 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ieta..mmm mmg penat dok buang sawang bagai..xpernah cuti selama aritu!hihi.sedap nampak cekelat tuh!...meh sebalang..hikhik
oooo umah ieta pon ada tetamu gak yer....sonok kan ada org mai umah!

PUTERA2PUTERI said...

salam akak...tu la jenuh gak la nk masuk umah akak ari tu....ciannya...x pa sat gi ieta gi antaq cokelat kat akak ye....memang best sangat klu ada tetamu....meriah la menu tp2 ari kan he3......

LyanaSyaZam said...

lyana mai nak antaq aiskrim ni...meh coklt tu sebijik...x nak bnyk2 takut gemuk hehehe...ha..n3 ni la yg lyana kata x leh buka tu.....tp skrg dah leh buka...

PUTERA2PUTERI said...

wah makaceh bebanyak la no...memang sdap sangat la kena lak la ni panas sangat.....amboi takat sebijik tu x leh gemuk la lyana heehhehh