klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Friday, November 5, 2010

Are You That Lucky One..??? Giveaway'''

alahai comey nyaaaaaaaaaaa....ala princess ladybird lg....GA ni sempena setahun usia blognya....so jangan berlengah lg....moh la kita pakat join.....klu nk join tu klik je kt SIDEBAR sebelah tu no.....
syarat-syarat-nya.
1. mesti lah warganegara MALAYSIA..senang aku nak pos nanti beb...\ok
2. lelaki ke pompuan xkesah...\ok
3. mestikah jadi follower saya..???saya x paksa, tapi kalau jadi, ianya merupakan satu bonus...:)\ok
4. mesti promote entry nih kat blognya.."ARE U THAT LUCKY ONE..???GIVEWAY"...
dan tinggalkan link entry itu dekat ruangan komen.\ok
5. publish/letakkan banner 'princess Tihah' diatas kat 'sidebar' blog korang dan linkkan ke blog saya..
Tarikh tutupnya...
memandangkan aku akan xde dlm 2 minggu, so, raya haji ni adalah tarikh tutupnya...[10\11\2010]
adiah nya..?????
- sgt sesuai utk anak2 kita..aku sgt2 pasti yg kalau anak2 dpt, mesti diaorang tersenyum selebar2nya..
mungkin siap melompat2 lg...
- dan mak ayah pon turut tersenyum (kalau anak2 suka, mesti mak ayah suka gak kan..??)..
apa..???adiah mcmtu xsesuai utk yg xde anak lg..???
xpe..kalau korang ada anak sedara kesygan pon boleh jugak...
dan apa adiah tu..????
TUNGGU>>>>>>>>>>

1 comment:

Ilhamny.com said...

hii tenks ye join..:)