klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Friday, November 5, 2010

Baby & Toys Contest

Contest ni di tag oleh kak atie.....comey lak baby banner kt atas tu no.....anak sapa la ?????heheheh....contest ni dianjurkan oleh FEAZA.....jom la korang join contest ni....senang je syarat2 nya...klu nk join tu klik je kt SIDEBAR sebelah tu no......tu dia syarat2nya....

1) be my follower - bukan apa senang nnti nak keep in touch ngan korang2 semua, tp kalau korang xnak jdk follower pun xpe.. hehehehe..\SIAP
2) buat entri pasal contest nie berserta satu gmbr baby berumur 0 - 4 thn (xkira la, baby korang ke, baby jiran ke, anak sedara ke, ank kawan korang ker.. asalkan berumur dr 0 - 4 thn) yg tgh duk main ngan apa2 jenis permainan pun.. feaza xkisah tau.. apa2 mainan pun xpe.. asalkan dlm gmbr tu ada nampak baby & mainan... senangkan.. hehehehe\SIAP
3) kat bwh gmbr tu korang tulis nama baby & tarikh lahir \SIAP
4) copy gmbr banner kat atas ni & paste kat entri korang tu beserta ngan link contest nie ek..\KLU WAT N3 TU LEH LA...KLU LINK TU X TAU LA NK WAT...SORI NO..
5) Pastu letakkan banner contest nie kat sidebar tau...\SIAP NGAN LINK SEKALI TAU
6) dah complete semua tu... boleh la tinggalkan jejak korang bserta ngan link kat comment di entry nie.. nnti feaza terjah korang tau...\SIAP
7) sila antarkan penyertaan korang sblm 11.59 pm 26 Nov 2010...lepas dr tu... nnti join contest lain lak ek.. heheheh
8) last but not least... tag la 3 org kawan korang...\YG NI PUN SORI GAK NO....DEPA DAH WAT DULU LG.......
nama:NuR AiNa FaRhAnA
umoq:3 TaHuN

1 comment:

mrS sHaq said...

mrs shaq terjah sini... hehhee


mak ai besar motor dik aina nie ek... comel gitu wat muka camtu.. hehehe

anyway, thanks for joining...

good luck ^__^