klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Friday, November 5, 2010

MJ #2 GIVEAWAY

SALAM....join GA lg....kali ni dari MJ[myra jay].....dapat kawan baru lg..alhamdulilah....so tunggu pa lagi...jom la kita pakat2 join GA ni....klu nk join tu klik je kt SIDEBAR sebelah tu....jom nengok syarat2 nya....

a) Warganegara Malaysia dan semestinya mempunyai alamat di Malaysia.\sudah tentu la
b) Menjadi follower blog CELOTEH MJ (tetapi kalau rasa tak mau follow pun tak pe terpulang..hehe)\dah follow pun
c) Sila copy paste pic di atas dan diletakkan di sidebar korang beserta link ke entry ini.\siap
d) Buat 1 entry ringkas berkenaan GA nie dan tinggalkan link penyertaan anda di ruangan kotak komen entry ini. (cth : Jom ramai2 kita meriahkan GA dari Celoteh MJ)\siap
e) 3 pemenang akan dipilih secara rawak, jika penyertaan yg diterima menggalakkan, maka hadiah akan ditambah.. ( Hadiahnya akan di upload kemudian)\cantik la lagu tu.heheheh
f) GiveAway bermula dari 1 Nov 2010 sehingga 26 Nov 2010 (08:30 pm)\sempat lg ni
g) Kalau korang nak tag ok je.. :)dan pastikan rakan anda tahu ye..\x kot coz kawan2 dah join gak...

2 comments:

Myra Jay said...

Salam sis, TQ ya join my GA..
Gud Luck :)

PUTERA2PUTERI said...

salam....sama2