klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Wednesday, March 9, 2011

~~LuNcH Mee HaiLaM Je HaRi Ni


ASSALAMUALAIKUM.....dah lunch ke semua kawan2.....mmm sti dh kenyang kan.....ari ni ieta wat mee hailam je tuk lunch ari ni.....nasi lak..menu simple je iaitu smbl tumis ikan dan teloq dadar je..hehehehe....nmpak sangat yg ibu ni malas no....pg td gi stadium batu kawan ....abg long wakil sek[SKBTM] tu acara olahraga....4x100 meter....alhamdulilah.dpt ke final esok.....harap2 tu dapat gold medal la pulak... .....insyallah....lik dr stadium pun dh lewat....penjual kt market pun dok simpan barang2 dh......yg ada pun 1@2 gerai je lg.....so apa yg ada je ieta rembat tuk wat mee hailam .......apa yg penting akkhhhh alhamdulilah.....kenyang....ok lah ieta nk terjah umah kawan2 lak....baiiii<>

4 comments:

ardinihumaira said...

cedapnyeee terliur dni tengok :)

PUTERA2PUTERI said...

teliuq kalu kn mai penang la nmpknya....amacam heheheh

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Tahniah tuk Abg Long...semoga berjaya lagi nanti.meh htr mee hailam kt umah kak atie sepinggan....

TAYAR PANCIT said...

hai awak saye da join awak :) follow saye balik eh @ http://tayarpancit.blogspot.com/