klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Sunday, October 17, 2010

lynn's first lucky draw

salam kawan....
kali ni ieta wat N3 sai lucky draw lak...kali ni dari lynn.....sesaja je join coz nk memeriahkan majlis kawan2....lgpun mana la tau ka...ada rezeki ke nnti.....insyallah....

antara syarat2 nya.....

1. Terbuka kepada follower blog Lynn ni...Yang belum, follow dulu yer \dah follow ye
2. Bloglistkan " Ini blog Lynn " ni kat korang punya list. Senang nak tahu update pasal lucky draw ni kan...\ok dah bloglist dah
3. Banner kat atas ni tempek jerla kat maner2 ruang yang ada dalam blog. Janji ada link back kat blog Lynn ni yer... \ok dah siap wat N3 lg....
5. Tak wajip pun nak buat n3 tapi kalo rajin, buatla...manerlah tahu ada hadiah ker tetiber tuk korang sbb n3\insyallah...
4. Last sekali, tinggalkan komen kat post ni yer...sertakan id follower skali.../ok siap
5. Join sebelum 25 OKTOBER 2010 (JUMAAT) jam 12.00 tengahari yer...
6. Pemenang akan diumumkan pada 27 OKTOBER 2010. Ditentukan oleh Random.org

2 comments:

LyNn'Azlina said...

lin dh jenguk...thanks join...
dua hari lagi nak abeh...gudlak

PUTERA2PUTERI said...

alhamdulilah dan insyaallah klu ada rezeki tu....