klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Wednesday, October 27, 2010

NAMA UNTUK ANAK WA.....


good moning my friends.......wah speking london gitu...heheheheh,,,kali li contest nak nama anak la pulak.....jom la kita join tuk bagi nama anak kat mmbr kita ni....kemungkinan besaq baby yg bakal dilahirkan tu baby BOY.....so tunggu apa lg....moh la kita cari....sesapa yg nk join tu klik je kat SIDEBAR tu je.....dah smpai kt tuan tanah yg wat CONTEST ni......
...syarat syarat:
1.lu buat entry 'NAMA UNTUK ANAK WA' dalam blog lu.\DONE
2.lu perlu lengkapkan tempat kosong ni dengan nama RAJA_____________________SHAH.\[RAJA NAWFAL SHAH]
3.jadi follower wa.dan taruk gambar baby wa suka kat bawah sekali nih.\DONE
4.tarikh tutup : SAMPAI ANAK BUAH WA LAHIR TERUS TUTUP TARIKHNYE. 14hb 11
5.post link entry lu sebagai komen dalam entry ini.\DONE
6.tag kawan lu sekurang kurang 3 orang.(pastikan mereka tahu lu tag dorang okeh..)\LYANA.sorang je la....x pa kot...
P\S.....SEMOGA CIK KAK DAN BABY NYA NNTI SELAMAT.....AMIN....

2 comments:

yuyu said...

tq sudi join...pemenang insyaallah akan diumumkan 14,15 hb 11...

PUTERA2PUTERI said...

moga2 ada rezeki nnti...amin