klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Wednesday, January 5, 2011

woot woot bloglist

salam dan selamat pagi.....pagi ni N3 sai woot woot bloglist....kali ni ieta di TAG oleh chayachenta akak rehan.....woot woot bloglist ni bertujuan tuk senaraikan bloglist kawam semua.....sesapa yg berminat nk join tu dipersilakan....disini ieta nak tag 3 org sahabat ieta....\
1.kak atie[azatiesayang]
2.lyana[adik-abang]
3.ayu[citarasa rinduan]

antara syarat2nya......

*follow woot woot
*Buat satu entry bertajuk "woot woot bloglist "
*dalam entry tu korang letak syarat syarat yang gua tulis ni (copy paste je )
*then nyatakan blog korang tu kategori personal or informative or campur campur..
*korang letak kat situ URL the best entry yang korang pernah tulis,yang ada dekat blog *korang...korang punye entry yer,bukan gua punyer..maximum entry korang letak tu 3 *yer..jangan lebih lebih..lebih gua reject..
*tag 3 orang kawan korang,make sure they know about it..
*tinggalkan URL entry korang tu kat komen box sini..thank you

[to woot woot]
blog putera2puteri ni blog campur2 la...senang cite lak.....blog rojak....sekadar suka suki je la..disamping mencari seramai kenal....dan sebagai kenangan tuk ank cucu nnti....cewahhhhh....leh la berbangga denga cucu nnti yg nenek dia pun berblogging gak tau...heheheheh[wah jauhnya berangan]
dibawah ni antara rating terbanyak selama berblogger ni...alah org komen terbanyak la....ku ikut tu cite tu biasa2 je la.....
1\.http://putera2puteri.blogspot.com/2010/02/berehet-seketikakita-jumpa-selepas-ini.html#comments
2\.http://putera2puteri.blogspot.com/2009/12/kezutan-darimy-boss.html#comments
3\.http://putera2puteri.blogspot.com/2009/10/bahulu-cermai.html#comments

7 comments:

woot-woot said...

hoho..rojak rojak :)


btw mekasih join ^^

PUTERA2PUTERI said...

rojak la sodappppppppppppp. heheheh.pekena lak time petang2..fuhhhhh terangkat woooooooooo

\sama2 woot woot\

Citarasa Rinduan said...

thanks tag ayu
malam ayu sediakan entry nie

Citarasa Rinduan said...

opss...mana linknya...ayu dah check macam tak leh pi blog woot woot jer

atau ayu yang rabun..wawawawa

LyanaSyaZam said...

ok nanti lyana siapkan tag ni...

PUTERA2PUTERI said...

ayu...ieta dah anto dah link kt n3 sai abby abady...



lyana...ok siapkan ye....makaceh

Citarasa Rinduan said...

salam
datang singgah malam
dengan senang hati ayu selesaikan tag eita
http://ruhayurazali.blogspot.com/2011/01/jom-letak-blog-anda-di-bloglist-woot.html