klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Monday, January 3, 2011

~~1St DaY kE SEkOlAh~~

salam...ari ni sesi persekolahan telah bermula...so thn ni abg ngah dah thn 1....alhamdulilah.....x meragam...tp thn ni ok sesangat la kt sek tu x de sapa pun yg nangis ataupun x mau masuk lam kelas.....mungkin dah biasa kan......tp yg x berapa senangnya cozz time rehat.....punya la ramai...masing2 nk makan.....tuk abg ngah nmpaknya sok kena bawak bekal la......cian lak dok berebut2 nk beli....pa pun ieta berharap semoga abg ngah akan terus berusaha dalam pelajaran yg baru bermula dan akan berjaya kelak...insyaallah.......ok lah...layan je la pic tu.....

yg ni masa orientasi ari tu....muka pun masih x ceria lg...takut katanya....

baby yg x berapa chat pun nk ikut gak...tp stay lam keta je la.....
abg long dah x berminat langsung ngan jenama yg berangsurkan kartun ni...[mklomlah dh besaq hehehe]..puas gak la dok pujuk suh bik kasut yg sama ngan abg ngah.....klu yg len siap pesan awai2 lg x mau.....


dah get ready ke sekolah....thn ni tema abg ngah..korang pun dh tau kan.....BEN10....dari kasut,beg,wallet bertajuk BEN10......klu ikut tu semua dia nk tajuk BEN10......tah apa yg best sangat pasai BEN10 pun x tau la...hanya bebudak je yg paham......

tengah kusyuk la katakan....
dpat lak geng prasek....nyembang sakan la nmpaknya....heheheheh

dok cita sai beg BEN10 la tu...heheeh..bebudak la katakan....

2 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Ieta..wah!abg Ngah dah sekolah yer?Acik atie doakn semoga Abg Ngah rajen2 belajar...cam Abg Long!nape baby dah kuruzzzzz....dmm ker?

PUTERA2PUTERI said...

salam akak...insyaallah akak...itulah harapan ieta sefamily.....baby x chat la akak...ciannya..la ni tengah menderita ni...demam campak besaq la akak....