klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Sunday, June 21, 2009

JAWAB TAG DARI KAK WAN TAIPEI...VIA...ROS JEPUN...

NAMA TIMBANGAN ANDA......
nama timbangan ieta@ta je....klu kt kg org kg panggil TA je......tp kt tempat keje[dulu2] kengkawan panggil ieta......tp klu kt umah mil ank buah panggil MAKLANG[lari tajuk la pulak no]

ANDA SEORANG YG.......
IETA ni klu bertentang mata x le peramah sangat....lidah ni tetiba jadi kelu....klu berPENA tu peramah sesangat la.....cam na tu..seorang yg sensitif.[mudah tersentuh]yg tegas terhadap didikan ank2[garang woo]dan seorang yg berpegang pada janji.....

INSAN ISTIMEWA???DESCRIBE APA YG MEMBUAT DIA TERLALU ISTIMEWA DI MATA ANDA.......
insan yg paling istimewa...sapa lagi my boss la[AZRI BIN AZMI].....wapun usia perkahwinan kami br je masuk 8 tahun...tp ieta rasa BAHAGIA,GUMBIRA,dan kadang kala ada gak la gaduh2 manja gitu....tp semua tu ASAM GARAM berumah tangga......dan yg paling istimewa dimata ialah my boss ni x CEREWET langsung pasai makan@ pakai....apa saja yg dimasak..dia makan....sedap ke xsedap x pernah berungut langsung....kekadang tu saje je letak garam ckit saje..nk test la....tp di makan je.....no komen langsung.....cian lak bila dok pikiq2 lik......

LAGU KESUKAAN......
IETA ni ka jenis sensitif jd lg pun yg beunsur serupa gak la.....yg sentimentel gitu...bak kata org..jiwang2 la.......dan lagu2 nasyid yg berirama lembut....sejuk je masuk kt halwa telinga bila mendengar......

MAKANAN KESUKAAN........
iihhh ieta ni semua makanan yg HALAL je suma suka makan...jd x tau le apa makanan yg paling suka....semua bantai sama je............

WARNA KESUKAAN.....
HA bab warna lak ieta cukup suka warna MERAH.....mungkin merah tu berani kot....apa2 je yg berwarna MERAH mmg ieta suka sangat....

SIKAP YG MEMBUAT ANDA STRESS.....
talam 2 muka.lidah ulaq[bercabang]bohong,batu api.....

TIGA BENDA YG MESTI ADA DALAM BEG ANDA...
benda2 yg penting je.....nset,wallet,bedak dan pelembab bibir....

KALI TERAKHIR ANDA MENANGIS.....
ieta ni jenis yg sensitif jd leh kata selalu gak la...klu ade je bende yg membuat ieta terasa maka MENANGIS lah ubatnya......

Photobucket

2 comments:

Watierman said...

Ha ieta gi ambik award kat blog akak...tekan post yang jawab tag tu....kat bawah tu ada...klik kat situ untuk ambik award...usung buat balik...tq sebab layan tag tu...

PUTERA2PUTERI said...

hai akak thanks no...ha ieta dah gi ambik .....siap wak lori lg.....