klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Sunday, February 14, 2010

KELAHIRAN TERBARU DAN CABUTAN BERTUAH CIKMIN.COM

SALAM DAN BERJUMPA LG.....
hehehehe korang jangan dok heran lak no...yg ni pun masih berkonsepkan contest lg...........kali ni dari CIKMIN.COM lak....tahniah wat cikmin ...diatas kelahiran terbaru ni.....so sesapa yg belom join tu...moh cepat kita join.....
1.Apa yang anda semua perlu lakukan,cuma copypaste ayat dibawah,buat satu entry baru dan masukkan ayat dibawah sebagai enrty anda dan publish! senang kan?sticky kan entry sehingga 14hb februari 2010.
Cikmin.com merupakan sebuah laman blog peribadi yang mengisahkan tentang cikmin dan keluarga,disamping itu cikmin.com juga tempat cikmin berkongsi petua,resepi masakan,luahan perasaan,tips2 berguna untuk dimanfaatkan bersama.Semoga kelahiran cikmin.com yang amat istimewa ini akan terus mendapat sokongan padu dari anda semua.Salam untuk semua dan Terima Kasih.
2.Entry anda semua mestilah menggunakan tajuk ‘Kelahiran terbaru dan Cabutan Bertuah cikmin.com’.
3.Jika anda sudah menyiapkan entry sila tinggalkan komen diruangan komen dibawah,cikmin akan pergi buat sport cek ok.
4.Cabutan bertuah ini akan tamat pada tengah malam pukul 12mlm 14hb februari 2010.
5.Penyertaan terbuka pada semua.
hadiahnya...
>>>>3 pemenang akan menerima hadiah istimewa dari cikmin.com.Hadiah berupa set minyak wangi PURE,Watermark istimewa(versi hitam/putih) dari Little Colour Shop dan sepasang Brooch.(akan di update gambar kemudian)

5 comments:

Watierman, rmanbkr said...

Salam Ieta...moga suksess...& Tahniah wat Cik Min!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam ieta...pa habaq.....tahniah ya buat cikmin dapat bb baru walau pun tak berapa nak kenal.....buat ieta semoga berjaya...

CikMin said...

ok ieta..cikmin dah view! semoga ada luck untuk ieta....

kaka watie: thanks k.watie..meh la join sama cabutan bertuah...

alimaz: thanks alimaz..hihihi..kelahiran web tu..mai la join cabutan sekali..manatau..tak kenal maka tak cinta...yehaaaaa!

Faarihin said...

good luck yer tuan umah.. tahniah juga buat cikMin.. (^__^)

PUTERA2PUTERI said...

salam kak watie....
ieta chat alhamdulilah....makaceh ye...insyaallah klu ada rezeki....




salam alimaz.....
habaq baik.....alhamdulilah....semoga cikmin akan terus maju lg di alam cyber ni...insyaallah

salam farihin....
insyallah klu ada rezeki no....jom la join sama