klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, February 2, 2010

mini pizza again......

salam dan selamat pg kawan2 semua......
wah ari ni pepagi lg ieta dah wat N3 meroti lg no.....hehehehe jangan la dok marah pulak....oppp projek ni bukan pg ni punya tau...projek ni smlm punya......sesambil nk tunggu mini pizza ni masak....sambil tu ieta terjah umah kawan2 cari CIK NUFFNANG yg tersangat la glamor wat masa ni kan.....bak kata pepatah ****SAMBIL MENYELAM SAMBIL MINUM AYAQ*****pizza ni dah menjadi peberet ieta sefamily la.......ni pun atas permintaan ank2.....ehhh ada sesapa yg lom bekpes la...meh la masuk...kita bekpes sama2......
ok...kami dah ready tu di saunakan......
ha dah masak pun...tp upa tu x le sacantik pizza hut tu....boleh la takat nk makan ieta sefamily...................

13 comments:

Alimaz-Kembara Terasing said...

nak satu...

PUTERA2PUTERI said...

ok tunggu sat gi ieta gi abntaq no....

eynda said...

Sedap tuuuu :-D

Watierman, rmanbkr said...

Dok fikir2 nak wat ke tidak...end up wat bun mini sosej...hehehe..dah tau boleh dapat dari sini kot!! hehehe...kita tukar nak?

Nida said...

Salam..

Suka makan tapi setakat ni base dia beli yang ready made jer.. belum pandai buat lagi..

PUTERA2PUTERI said...

salam eynda......
moh la masuk makan sekali...jangan la malu2 lak

PUTERA2PUTERI said...

salam akak...
ooo boleh sesangat la tu...tp pizza ieta tu simple je la....klu buh bahan2 banyak pun nnti ank2 buang abis....jd baik letak sosej je....senang nk makan kata ank2 la...

PUTERA2PUTERI said...

salam nida....
x pa memula tu beli la dulu...pas ni leh la wat sendiri lak no.....ieta dulu pun cam tu gak...nk makan...beli....tp la ni nk makan buat....tp simple je la....

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ieta...sht?wah!rajen ieta meroti yer...wat pizza lg tue...mintak k.atie seketui..jadi la mkn brdua jer...

: : - LoLLy - : : said...

hi hi thanks for visited my blog. Nice to meet you here!

Maxis + Xpax clicked. :D

noor afzan said...

nak2..
ajar la camne nak buat kak..

: : - LoLLy - : : said...

hi hi followed your blog. Thanks :D

: : - LoLLy - : : said...

But your nn Zzz.... :(