klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, December 8, 2009

capati again la.....

salam semua kawan2............
mlm ni kami pekena capati lg la.....yg ni boss yg oder tau...kira dah jd peberet my family la......kali ni aku makan ngan kuah dhal dan sambal tumis sardin .....putera pu3 ku pun suka gak..kira yg 1st masak tu depa la jd tukang rasa ....nk rasa sedap ke idak ibu masak....abg ngah la yg kata....pas tu kali ke2 lak.....bila kita tanya sedap x??????x tau la x kenyang lagi la......ooooooooooo klu dah kenyang br la tau sedap ke idak no...hehehehehe ha tu le gelagak putera pu3 kami...... setiap kali wat capati........abg long br je nk tray makan...cian lak dok berpantang je...tp kira dah boleh pakai seluaq tu kira dah baik la no.....tu pun aku x bg makan banyak2.....takut gak la....kang mlm ni sakit ...jenuh lak....ok lah korang layan je lah gelagat putera pu3 ku bila makan capati.......................

peberet my family

gelagat yg berbagai gaya bila aku on nset........
abg long kata best....ya la lm x makan kan.....pantang la katakan....
ha tengok sat je dah clear................alhamdulilah.....


5 comments:

LOVE2COOK said...

Good morning Kak Ieta! Wow, makan capati erk??? Being an Indian, Love tak pernah lagik buat capati. Kekekeke!

But I seldom eat it too, coz I prefer poori more than capati. The fact is, capati is a very good meal for proper digestion! :)

Watierman said...

Sah...tutup kedai mamak kat area Simpang 4 sejak Ieta berkecimpung dalam bidang menbcapati ni...siap kuah Dhal pulak tu!!!...Anak2 Akak tak suka....dia orang prefer roti canai or lempeng jer!!

ieda said...

salam ieta .. waaa pandai ieta buat capati .. ermm kalau anak suka pasti kita selalu buat kan

ieda x pandai lahh tapi kalau lempeng pisang dan kelapa tuh anak2 memang GILER .. heheh

Pn Kartini said...

Salam...
Memang suka makan capati...rindu lakk rasanya..:):)

PUTERA2PUTERI said...

hai love.........
ya ka biaq betoi....akak pun bukan pandai pun..wat tuk ank beranak leh la...heheheh..


salam kaka watie...........
tu la pasai...ieta ingat nk buka kedai la..hehehehehe
ank2 ieta tu memula tu x makan gak...tp la ni dah jd peberet lak......



salam ieda................
ieta pun belajaq kt tenet gak la....alhamdulilah ank2 suke bangat.....lempeng lak depa x sukee....heheheheeh...mungkin ieta dok penang kot..kah..kah..kah...



salam pnkartini...........
oooooooooo suke gak ke.....nk ajak join ieta pun dah abis la...ampun no.........