klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Monday, December 28, 2009

syukur alhamdulilah.....dapat kita berjumpa lg......

assalamualaikum dan selamat malam kepada kawan2 suma......
syukur alhamdulilah kehadrat ilahi kerana NYA kita dapat berjumpa lg.......ieta dah kembali laaaaaaaaaaaaaaaa.....adussssssssssss windu bangat laaaaaaaaaaaaaaaaaaa........makaceh ye kepada kawan2 yg sudi singgah.....kepada lyana dan kak atie....makaceh bebanyak no coz sudi mai dok sapu habok dan sawang yg kian ari kian bertambah......klu x tentu cian kt kawan2 yg mai jauh2...tersesat nk cari jln balik......kepada kawan2 yg sudi tinggal jejak kt buku pelawat dan sudut gebang2 tu...makaceh yg x terhingga......tp maap la ye...ieta x sempat nk balas lg la.....tp suma msj2 tu dah pun ieta baca suma tau......
sepanjang ieta berada dikg memang banyak sangat xtvt yg dilakukan...tp pic tu suma x de....atas sebab2 yg x dapat di elakkan......pa pun sepanjang berholiday ni memang best sangat..........oooppppp kepada kawan2 yg dok tanya ..ieta lik kg kat mana tu................ha ni le jawapanya......ieta ni anak jati negeri jelapang padi woooooooooooooooo[wah tengah bangga ni]wapun la ni dah bermastautin kt penang...tp masih ngaku ank KEDAH lg.......tp penang pun apa kurengnya kan.....ada gak kebangganya kan.....toi x mmber2 penang.....[kang jd penduduk derhaka laka no]alamak dah pinau lak mata ni...maklom la ponat x abis lg la.......ok lah no...korang layan je lah pic abg long dan abg ngah bersama2 kazen diaorang masa gi muzium pa tah kt napoh tu..alamak terlupo lak den.....ampun no.....

putera kesayangan ku

abg long bersama ammar yg br baik kena potong je....baiknya gajah tu no.......
jaga2 kang ayam gergasi tu patuk kepala lak.........ayam tu tengah marah tu...
4 sekawan......


abg ngah tengah bg ikan makan......geram katanya nengok ikan2 tu yg jinak....
abg long pun sama gak.....hinggakan kan kaki pun nk bg ikan tu makan sekali.....punya asyik dok bg makan sampai terjatuh lam kolam ikan tu...sikbek la kolam tu x dalam..........
kuda hitam aduh...kuda hitam.....[kena nyanyi tau]hek..hek..hek...

3 comments:

ieda said...

waaaa bestnya bawak budak2 jalan nieh ... kalau anak ieda suka gak .. lagi2 kalau tgk fish tuh

mummyseri said...

ye la bestla dpt g jenjalan ...
nnt kalo penat da ilang cite lagi yek :)

LOVE2COOK said...

Hi Kak Ieta...ur kids r having real good time in those pics ya...:)

Bes kan jln2 with family! Love dah lama tak jln2 :(