klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, December 1, 2009

YAHOOOOOOOO..... abg dah BESAQQQQQQQ.......

salam semua kawan.........
n3 ari ni aku cite sai abg long yg br je kena POTONG pg td......hehehehe...alhamdulilah semua berjalan dengan lancarnya......memula tu plan nk bersunat kt surau dekat umah je la.....tp memandangkan sambutan yg amat membanggakan....ya la 120 org[free la katakan]...mak ooiiiiiiiiii ramainya....x leh jd ni....plan wat kt kg lak....lik kg ari tu cadang2 nk join la ngan SIL sekali.....tp depa nk wat lambat la pulak......12hb nu.....last2 kami ambik keputusan bersunat kat klinik je.....tu pun marin br p cari klinik tu......klu dah penuh tu...tunggu taun depan la pulak .........sekbek la marin ada 1 lg tempat kosong ...pg koi 9.30.....boss pa lg terus daftar la....
pg td aku lak yg terlebih xsaited dari abg long.....ya la 1st time la katakan......rasa2 jantung aku lebih kuat meletup dari jantung abg long.....abg long relex cam biasa je......aku dok abaq kt abg long ...bukan sakit pun....rasa cam semut gigit je.........
tp bila abg long keluaq dari bilik doktor je....dia terus kata ...ibu bohong!!!!!!!!...ibu kata sakit cam semut gigit.....abg x sakit langsung.......x rasa apa2 pun..........la mana ibu tau...ibu agak2 je la....lagu tu pulak...hehehehe..pa pun aku bersyukur sesangat coz semua dah selamat......kini kena la berpantang selama 2 minggu la pulak........



********best katanya.....x sakit pun*************



*******tu dia menu diet abg long tuk 2 minggu ni[nasi bersama ikan kering bakaq]*********

7 comments:

Watierman said...

Tahniah Abang Long!!!Dah jadi anak teruna sekarang....ha Ieta tak buat kenduri ke???Abang Long dapat hadiah banyak tak????Lepas ni ibu buat kenduri sambut menantu lak kan ibu!!!

Jieda said...

Alhamdulillah..semua dah selamat.Berapa umur abang long tu ye

miemiey said...

abang long dah besar sekarang..pasni leh laa kahwin hehe..takut gak saya pasal x ank yng dh khatan..takde pengalaman...takutnya...selain ikn kering ikn pe leh mkn ye...

PUTERA2PUTERI said...

MAKACEH YE AKAK.....
X TAU LG LA NK WAT BILA...LA NI KAN MUSIN ORG KAWEN.....LGPUN KT UMAH IETA LA NI TENGAH DOK MENGAMOK LALAT LA....NK WAT GAK..TP X TAU LG LA BILA....NAPE AKAK NK MAI KE....

PUTERA2PUTERI said...

SALAM JIEDA.....
ALHAMDULILAH LEGA LA CKIT ...KLU X ...X LENA TIDO TAU....ABG LONG 8 THN DAH LA....NAPE NK BOOKING WAT MENANTU KE??????

PUTERA2PUTERI said...

SALAM MIEMIEY....
TUNGGU WALIMATULURUS LAK NO...HEHEHE
IETA PUN SAMA LA BUKAN ADA PENGALAMAN PUN.....MAK KATA JG CAM LAM PANTANG LA....TENTANG IKAN TU.....X TAU LA PULAK...LEN TEMPAT LEN CARANYA TAU......

MamaFaMi said...

Caaayalah Bang Long... Tak sakit! Alhamdulillah semuanya dah selamat...