klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, September 15, 2009

happy birthday to...... MY PRINCESS...

Happy Birthday Myspace Comments


Love Myspace Comments


BIRTHDAY GIRL**NUR AINA FARHANA**


HAPPY BIRTHDA TO U BABY......wah baby dah genap 2 tahun
ari ni no....dah besaq la ank dara ibu ni,,.....
tanggal 15.9.2007 yg lalu aku selamat melahirkan seorang pu3 yg sempurna dan sangat comey,,,,aku bersyukur kehadrat ilahi...hajat aku untuk memiliki seorg pu3 tercapai jugak akhirnya.....SYUKUR ALHAMDULILAH..............
selepas aku disah kan ngandung...aku terus berdoa semoga kandungan aku girl,sihat,sempurna dan permudahkan persalinan ku nnti.......bila usia kandungan aku mencecah 5 bulan ...aku terus akak boss gi scan....tp hampa gak la....doktor tu kata x nmpak lg la baby apa!!!!!!!!tp kandungan aku ok....alhamdulilah.......pas tu masuk 7 bulan...p scan lg....doktor tu kata mungkin boy...mungkin girl....sekali lg aku hampa nk tau jantina baby ku.....TP NALURI IBU TETAP KATA GIRL......tp aku x pernah abaq kat sapa2 yg tanya...[agak2 ieta ank apa????]coz nnti org kata aku terOVER konpiden lak...sedangakan sapa pun x tau yg sebetulnya....[ramai gak yg dok kata girl...coz depa nengok perut aku dan keserian muka aku]heheheh berseri kerrrr........tu yg bertambah tinggi lg keyakinan aku tu......sampai la 15.9.2007.....masa kt labooroom...pas baby keluaq je....aku terus nanya ......baby apa???dengan harapan agar bidan tu kata ..GIRL.....tp bidan tu siap dok tanya ank2 yg sebelom ni
boy@girl.......[lam hati sabar je aku]......pas tu dia angkat tunjuk kat aku dan bertanya...ANAK APA NI????????pas nengok baby girl aku terus menangis dan berkata....syukur alhamdulilah...x berhenti sampai siap semuanya...misi pun heran ....[la awat teriak pulak]....x seronok ka dapat baby girl..???????tp aku tetap cam tu gak....bukan x seronok...tp terlebih seronok laaa......pas tu x sabaq sangat nk tunggu boss masuk nk abaq baby girl......bila nmpak boss je aku sengeh sampai ke telinga.........ok tentang nama lak....nama ank2 aku cari masa ngandung ank sulung dulu...ada 4 nama semuanya...2 girl\2 boy....semua aku yg cari...boss ikut je..asalkan ada makna yg elok............ha tu la seba sedikit cita masa ngandong baby......AKU X PERNAH LUPA SETIAP KENANGAN SEMASA PROSES MELAHIRKAN ZURIAT YG DI ANUGERAHKAN KEPADA KAMI.......

TO BABY ...IBU HARAP BABY AKAN MENJADI ANK YG BAIK ,ANK YG SOLEHAH,DAN AKAN BERJAYA DALAM PELAJARAN........AMIN.........

4 comments:

Watierman said...

Salam Ieta...wishing happy Birthday to Baby Aina....moga menjadi anak yang solehah dan sihat serta ceria sentiasa....Happy Birthday Girl!!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

salam...hepi besday Aina...ddah besaq dah noooo...leh tolong mak kat dapoq ni....

LOVE said...

Happy 2nd Birthday to Nur Aina Farhana! Semoga sihat dan ceria selalu! Lebihkan nakal2 yer...kids mesti nakal2...baru bes! ;) Hehe!

PUTERA2PUTERI said...

salam kakwatie&alimaz dan selamat tengahari wat love...... tima kasih bebanyak nocoz sudi wich kt baby...akak bb memang ceria memanjang....alimaz..mm selalu tolong ibu kt dapoq...tolong sepah....ha betoi tu love..nakal & aktif br la lega nengok kan....