klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Sunday, July 19, 2009

happy birthday to MUHAMMAD ALIF NAJMI...

Happy Birthday Myspace Comments

Happy Birthday Myspace Comments


Happy Birthday Myspace Comments
*****HAPPY BIRTHDAY TO ABG NGAH YG KE 5 TAHUN********
Happy Birthday Myspace Comments
ari ni 19.julai.2009 adalah hari ulang tahun abg ngah.....aku terkenang ketika proses kelahiran abg ngah ke dunia ni..... ari tu aku dah rasa len macam je.......[tanda2 nk bersalin daaa]aku terus abaq kt boss...***ieta rasa dah nk bersalin la****
haaaa...bos pun dengan pantasnya bawak aku p sptal[JITRA].....aku masuk labour room koi 8:00 am...dan bersalin tepat koi 8:24 am.......dan baby tu aku bagi nama.****MUHAMMAD ALIF NAJMI****aku bersyukur kehadrat ilahi kerana dikurniakan seorang zuriat yg sihat,sempurna,come dan sedikit nakal.....[bebudak tengah membesar kan...]dan aku berharap abg ngah akan menjadi anak yg soleh...dan akan berjaya dalam pelajaran...dan menjadi anak yg baik kepada ibu,abah dan seisi keluarga...insyaallah......AMIN YA RABBALALAMIN........

ari ni dapoq umah aku off lg daaaa.....ari ni kami p celebrate birthday abg ngah kt McD je.....alamak...kemarin makan nasi kandaq....ari lak pekena McD lak.....adussss bertambah 3@4 kilo dah ni......adusssss.......tp bukan selalu maaaaaa...lantak la .....apa yg penting...happy.......korang layanz je pic dibawah ni no....
Photobucket
****HADIAH YG PALING SPECIAL DARI IBU DAN ABAH TOK ABG NGAH.....
Photobucket
*****YG LAK PALING SPECIAL DARI BABY DAN ABG LONG......
Photobucket
***NI LA PUTERA-PUTERI KASAYANGAN KAMI......
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
PhotobucketHappy Birthday Myspace Comments
Photobucket
****yg atas ni adiah abg ngah...dan yg dibawah ni abg long punya......abg long pun nk gak la...siap kata nnti bithday abg x yah bl adiah dah.....
Photobucket

3 comments:

Watierman said...

happy B'day Alif...Untie doakan moga Alif besar bagai Johan....dan menjadi anak yang solleh..AMIN!!!

Azura Suhaimi said...

Selamat ulangtahun wat alif.. Semoga menjadi anak yg soleh ye.. Nk hadiah nnt jumpa untie ye.. :)

PUTERA2PUTERI said...

to kakwatie dan azura....tima kasih bebanyak la atas doa anda...amin