klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Friday, July 10, 2009

SYUKUR ALHAMDULILAH.......

Photobucket
Photobucket

salam suma...ari ni kesihatan baby alhamdulilah ada kureng ckit la...mungkin berkat doa kengkawan suma ...tima kasih yg x terhingga kepada anda suma.....hanya tuhan yg mampu membalsnya.......tu yg baby ok ckit dari semalam.....dekat kaki dah nmpak ada ckit perubahan...kering ckit dari semalam...cuma kt tangan je x bapa nk kering...ya la tangan tu yg dok suap makan...jd lmbat ckit la tindak balasnya...tp pa pun leh kata dah ok la ......aku bersyukur sangat...ari ni punya la berselera baby makan.....pepagi lg dah mintak nasi.....sekbek la nasi semalam ada lg jd aku panaskan....dan ari ni lak aku terasa nk masak awai ckit.....aku wat sup ayam...[naluri ibu selalu betoi...]....jd leh la baby makan nasi ngan sup ayam...ari ni menu tok lunch aku wat mee bandung simple[resepi hana]thanks hana ..sedap sangat dan simple je......yg simple tu sedap [toi x hana].....pas makan nasi...nengok abg ngah makan mee...dia pun nk mee gak...tp aku bubuh mee ngan kuah sup je la....kuah mee ada udang...tu pun makan banyak gak la....syoq aku nengok........betoi la org kata,,,DISEBALIK KEJADIAN YG ALLAH BAGI.... TERSELIT HIKMAH DISEBALIKNYA....dan hikmahnya...baby berselera makan....selalunya nk makan punya payah.....klu nasi tu 3@4 mulut saja....tp ...ari ni makan banyak lak...dan makan bermacam2 lak tu.................alhamdulilah

Photobucket
Photobucket

>>>>yg ni br je masak...AGAR2 LAPIS PELANGI[resepi aziemas]thanks bebanyak azie....tp aku wat ckit je..1st time wat...pas ni leh cuba lg......
Photobucket

2 comments:

Watierman said...

Wah Ieta...berderet deret masak...ada lagi tak agar2 tu...sedap tu...ni buat akak nak gi dapur ni...nak makan betul2..harap ieta suap tak sampai kat mulut...he..he..syukur baby dah sihat...akak letih lagi...nak manjakan diri jer ari ni...

PUTERA2PUTERI said...

apa yg berderet2 tu akak...ckit je la....meh ieta suap..ha nganga...aaaaauuuummmmm dah masuk ke...heheheh