klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Monday, October 5, 2009

3 sekawan berjumpa jugak....

salam semua...........
berjumpa lg no.....kali ni aku nk tunjuk gambaq je...alah kisah 3 sekawan tu la.... kami dulu memang baik sesangat...pas masing2 dah berhenti keja tp kami stay dok bertanya habaq melalui sms je... len la aku ngan lyana......ari2 msti
SMS@YM.........tp semlm kami dapat berjumpa kembali....alhamdulilah....alah cam jejak kasih la pulak....aku sebagai puan umah amat2 terharu sesangat la bila dapat tau yg lyana dan ida[suhaida]nk mai umah.....aku berterima kasih bebanyak kt lyana dan ida coz memilih umah aku sebagai tempat tuk berjumpa....seronok sangat...macam2 gak la kami bergebang2....sedaq2 dah dekat koi 11 mlm...la cepat lak jam tu semalam........pa pun memang best sangat....tp aku nk mintak maap bebanyak kt lyana N family dan ida N family....andai ada terkureng dengan layanan yg diberikan ...maap bebanyak no....sowi la gambaq x bapa nk elok ckit.....

*******OPPP MAKAN PE TU...TUNGGU NO...HEHEHEHE


anak2 pun nk melepaskan windu gak la.....
ni la 3 sekawan tu.....cayang korang...muahhhh


amboi lyana...jaga2 nnti lekat [tercekek] lak.....
senyummmmm......

la sai pa dok tenung je makanan tu...jemput la makan...tp ingat makan sampai kenyang tau.....


1 comment:

IMCurtain said...

Salam semua,

Kami ingin mengajak anda menyertai komuniti blogger dari serata tanahair untuk mempromosikan blog anda di laman web kami. Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya. Pendaftaran adalah PERCUMA!

Daftar sekarang: Blog Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!