klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Tuesday, October 27, 2009

AYAM PERCIK LA PULAK....


SALAM.SEMUA....................

berjumpa lg no...kali ni n3 tuk menu lak....menu ari ni simple je la......ayam percik dan gandinganya kuah kicap dan sayoq campoq je la.....ayam percik tu ala2 simple je la....aku campaq je apa yg ada lam esbox tu....cedok resepi dari cari makan& resepi la[kak liza]....heheheeh sonangkan kojo ari ni....layan je la no...malaih la nk celoteh panjang2....

thanks kak liza.....

5 comments:

LOVE said...

Sedap nampak Ayam percik akak tuh! Dah abis ker kak??? Ingat nak mintak seketul...hihi :)

PUTERA2PUTERI said...

ada lg la love....boleh sangat la...tp seketoi je cukup ke...x pa la akak bg 3 ketoi...ha cukup kot no..

CikMin said...

haaa..bg love seketoi jek la..kt akak ni ha ko kena bg byk ketoi..ekekekek...dah lama x makan ayam percik..

PUTERA2PUTERI said...

amboi banyak ke nk makan nya...ok lah ieta bg lebih no...kasi org dalam sama tau.....

~ Ibu ZAAZ ~ said...

blog kak liza tu tak leh link pun.