klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Friday, October 9, 2009

JOM PEKENA DADIH LAK.........


salam.....kan aku dah kata ...ari ni tah nape aku rajin sangat la.....aku harap2 kerajinan aku ni akan berterusan.....amin.....ok lah cita sai menu ari ni yg simple je ......siakap sweet&saur dan kurma teloq....korang msti heran ikan tu cacat ke!!!!!!! ok cam ni cite dia......td pas goreng je ikan tu....aku keluaq kt depan nk angkat bj....cuaca cam nk ujan je...bila aku masuk la...........abg ngan dan bb dok tengah kerjakan ikan tu dah.....masa tu aku lom tuang sos tu lg...mmm sedap la..garing dan panas2 lg tu.....apa nk buat dah ....mau x mau ikan tu posing sekerat je lah......
ok ...aku nk cite sai dadih lak....resepi ni aku cedok kt my MIL la....dah banyak kali dah aku wat...tp masa aku belom join kelab blogger lg la......dah jd peberet my family la katakan.....jom pekena dadih sejuk.....mmmmmmmmmmm sejuknya tekak........layannnnnnnnnn



6 comments:

Jieda said...

dadih tu cam nak wat jual je ieta hehehe...

LOVE said...

Suka dadih!!! ;) ada lagi ke kak???

PUTERA2PUTERI said...

salam jieda...
ya ka..hehehe..senang nk makan...ieta kira senang je...jom makan...

hai love.....
suke gak ker...ha ambik la ada lg...nk yg sejuk@biasa...hikhikhihk

HaSue said...

ekeke...ikan tinggal sekerat pun tetap nampak seksi kak...mmg sedap mkn time panas2 kan...dadih lak sedap makan sejuk...jadi akak buatkan laa utk sue kedua2 skali ek..hee

PUTERA2PUTERI said...

ok sue...siap...jemput la makan no...wat le cam umah sendiri tau....ingat pas makan basuh pinggan sekali..hikhikhik

IMCurtain said...

Salam sejahtera,

Kami ingin menjemput anda menyertai komuniti blogger bagi mempromosikan blog anda secara PERCUMA di laman web kami. Jom berkenalan dengan blogger-blogger terkemuka dan berkongsi tips dengan mereka.

Click pada butang 'Tutorial' untuk mengetahui cara menggunakannya.

Daftar sekarang: Blogger Malaysia [Blogger's Meeting Point]

Malaysia Boleh!