klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Wednesday, January 13, 2010

BUN PANDAN LA PULAK .......

salam dan selamat malam semua..........
eehhh ada sesapa yg belom makan lg....moh la makan bun pandan kt umah ieta......bun ni ieta wat petang td...tp stay lembut dan gebus lg tau.......ha nk minum panas@sejuk....abaq mai lekaih........opppp sejak jari jemari ni mula meroti dan alhamdulilah x pernah menghampakan.......maka kerajinan meroti tu tahap yg paling atas sekali woooooooooooo....maklom la...sebelom ni klu nk makan je....beli...kali ni ...nk makan je uli.....hehehehehe syoq no......ok resepi ni aku cedok kt my peberet pot la....mana lg.....MYR la.....resepi dari pakar roti kt jepun nu....sapa laie......puan ros aka onigiri......makaceh ye ros cozz sudi kongsi resepi...

ha sesapa nk angkat tangan tinggi2 tau...hehehehe...ha br leh ambik no...

ha nengok tu berebut2 nk mengembang kan........

hehehe cam bunga yg x mau kembang je kan.......

ha nengok tu......sopan je kan......

11 comments:

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

salam ieta...rajen ieta meroti,k.atie nie entah bila nk try lak...yg pasti k.atie nk try gak!!nampak gebussss roti tuh!!

Syuhada Kamal said...

rajinnya kak ieta meroti!nampak sgt menggodala bun tu..:)

zarin said...

ish..geramnya tengok roti2 tu...ieta meroti pakai BM ke pakai tangan je??kalau pakai tangan, tk lama lg keluar la muscle2 ye! hihi

idayusof. said...

Salam Ieta.Rajinnya meroti ya..
Akak bab meroti ni tak pernah mencuba.
Nampak gebu roti tuh.Ni yg tersa nak try....

Fa'e said...

sedap tu ieta.... potong sapu ngan sekaya....perh... masyukkk....

Watierman said...

erm..jangkitkan sikit kuman R Ieta tu kat Akak.....!!! Nak seketoi letak jem "R" sama na!!

Alimaz-Kembara Terasing said...

nak jugak roti tu....

indahhouse said...

salam kak ieta,
apa khabar? wah! banyak cite saya ketinggalan.
comei la bun pandan pandan tu kak. rasa nak cubit2 jer

annie said...

Isshh...blog ni dah stuck kan programe diet akak lah, akak elergik betul bab makan2 ni..hehehe

PUTERA2PUTERI said...

salam kak atie sayang.............
alah akak pun leh wat gak kan...tp tu la cian lak kt ank2 kan....x pa akak makan je la kt umah ieta ni no.....

PUTERA2PUTERI said...

salam semua kawan yg sudi singgah dan komen kt N3 ni...jutaan terima kasih yg x terhingga dari ieta wat semua tau.....semoga vitamin R ni singgah selalu no....insyaallah