klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Saturday, January 16, 2010

projek hari minggu bersama ank2

salam dan selamat berhari minggu wat semua rakan2 blogger.........
korang msti dah keluaq gi jln2 bersama family no......selamat bergumbira no!!!!!.... ari ni boss keja lg.....jd ieta ank beranak lepak kt umah je la......pas je lunch td.....kami pun mula projek kami tu......hehehhehe projek baek punyaaaaaaaaaaaaa.........projek makan...msti la baek kan......plan nk wat yg len...tp jd yg len...ok cam ni plan nk wat kue la petang ni.....tp bila ieta nengok pisang yg hampir exp je.....klu taruksimpan lg....mmm sok msti masyuq tong sampah je la.....pikiaq punya pikiaq nk wat pa ngan pisang yg ciput tu.....wat cucuq kodok[jemput2 la]....ank2 x bapa suke ckit...haaa kita wat kek pisang bercoklat la ............abg long setuju la cozz dia suke sangat kek pisang ni.....tp kn wat lam papercup la.....klu lam loyang tu ...mkn gak..tp lmbt ckit la............jd berperang la ieta 4 berank kt dapoq yg jugak ciput tu.....nengok je lah gelagat putera-puteri ku bila tolong ibu kt dapoq................................

ha siap dah pun....KEK PISANG BERCOKLAT....ada sesapa yg nk???????silakan lah rasa no...

nasi impit bersama kuah kacang tu my boss.....



ha keje 2 org pembantu ni adalah susun papercup lam tray.......


4 comments:

Liyana said...

budak kecik suka je bila dapat peluang macam tu...sonok...he~

Tie-Ibu wawanisolehah said...

comey blog ni, banyak kue plak tu, saya link yer

eQuRlz said...

sedapnye kek pisang... :-)

cydane said...

huhu..windu ngan kueh tu