klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Monday, January 18, 2010

GIVEAWAY CONTEST


wah ada contest lg la.....moh la kita pakat2 join...kali ni klu menang leh makan muffin wooooo cantik dan sedap lak tu......klu jg pemenang la...300 muffin tu....wah jenuh makan no.....syarat2 pun sonang jo....antara styarat2nya.......

1. Jadi follower myminimuffin \done
2. link blog saya di blog korang.\done
3. Buat satu post dalam blog korang tentang giveaway ni. Letakkan pic atas tu skali ye. Pastu letak link kat post tu ye.\done
4. Korang copy gambar contest kat atas kiri tu, buat mcm di blog saya juga, link gambar tu ke http://myminimuffin.blogspot.com/2010/01/giveaway-contest.html. Boleh 'Add a Gadjet', pilih picture dan masukkan link tadi.\done
5. Tinggalkan komen korang kat post ni, link korang buat pasal contest ni ye. Tinggalkan email korang sekali, kategori pilihan. Bagi kategori 1 dan 2, sila masukkan tarikh majlis kahwin anda @ harijadi anak anda.\done
6) Pada tarikh akhir contest nanti (20 Februari 2010), saya akan emailkan satu gambar minimuffin untuk anda teka berapa jumlahnya. Anda perlu meneka dalam masa sehari sahaja. Nanti submit tekaan anda pada 21.02.2010. Pemenang akan dipilih berdasarkan tekaan paling tepat @ paling hampir tepat. Jika ada lebih dari 1 pemenang, mereka akan diberi lagi gambar untuk diteka.\
done
ieta pilih kategori yg ke3.....

Kategori 3 (Kategori Umum):
Kategori umum. Semua boleh join. Nak buat harijadi sendiri ke, nak bagi mak ayah ke, nak makan sendiri ke, ikut suke la.
Tempat pertama : 300 minimuffin
Tempat kedua : 200 minimuffin
Tempat ketiga : 100 minimuffin
Saguhati : 10 orang akan menerima 30% diskaun.
Yang lain pon bleh dapat 10% extra free.
HADIAH BONUS : 100 minimuffin free - Khas untuk blog entri paling kreatif

p\s...jd dok tunggu apa lg...jom la kita join contest ni....

2 comments:

miemiey said...

wah ada contest...nak join sama laa....nnti nak wak n3 ni gak yee....

PUTERA2PUTERI said...

ha moh la kita join...mimiey kan suka join contest2 ni kan....klu ada rezeki tu dapat makan muffin free lg...300 biji tu...eeeee sedapnya.....