klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Saturday, November 7, 2009

nasi lemak ijau la pulakk..........

salam dan selamat petang sabtu.....
menu ari ni ...nasi lemak ijau dan gandinganya sambal tumis udang,ayam goreng rempah,ikanbilis goreng dan teloq rebus.....mak ooiiiiiiiiii memang sedap sangat..dia punya bau tu sampai jiran sebelah tanya la....siap ambik resepi lg....lm dah dok teringin nk wat..asyik pospon je...ari ni aku nekad....cam na pun nk wat gak......selalu dok teliuq kt umah org je..ari ni aku pulun sepuas2 nya....hihihihi balas dendam gitu.......sesapa yg nk join tu..jemput la masuk...moh la cepat.....layan je lah.......................


12 comments:

Kamsiah said...

nyum nyum...saya ni walaupun bertahan utk tak jamah nasi lemak..dua minggu sekali ja makan..tp adess...lbh2 lagi kalau nasi lemak kukus..

LOVE said...

Uish, nasi lemakkkk! Love nak, dah lapar again! ;) hihi

blogresipi said...

Wah..mekacihh la kak.. siap hidang2 pulak.. malu kite nak makan...kihkihkih... maceh maceh :D

Azita said...

ieta, k.ita ari ni pun masak nasi lemak gak tapi bukan kaler ijau....kaler biruuuuu!!!! jom...!

lina_pg said...

ieta, bak mai sepinggan ns lemak ijo tu.nmpk meriah byk aksesori tuh ada udang segal bagai lg.Kuah kasi bnjir ya..

PUTERA2PUTERI said...

salam kamsiah....
hai tengah diet ke..ok la tu...tu la kita ni ngan nasi x leh dipisahkan la no....

PUTERA2PUTERI said...

meh la masuk love..ee mai sorang ke n family...masuk dulu no...ieta nk buh nasi .hihihih

PUTERA2PUTERI said...

salam ijan....
ha klu malu lapaq la..masuk lekas kan abis ..sapa nk jawab..hihihih

PUTERA2PUTERI said...

salam kakita.......
wah sama lak kita ari ni no...tp rona je berbeza kan.....tp arasa sama kan...meh la tuko sepinggan..........

PUTERA2PUTERI said...

salam lina....
ok ..ok....nk tukaq ngan mee goreng ke...cantik la tu...sat no nk buh lam pinggan..tunggu no

indahhouse said...

Salam kak ieta,
nasi lemak ijau yang mengancam . hehe.
resipi dia mana kak? ;)

PUTERA2PUTERI said...

salam nur...
alamak nur...ampun no..kakieta dah x ingat la ambik dari blog sapa ...klu x clap blog kak watie pun ada gak nasi lemak ijau ni....coba gi nengok no....