klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Wednesday, November 18, 2009

mini sosej rolls dan daging itam...

salam dan selamat petang semua kawan ku yg di sayangi..........
kepada kawan2 yg telah tinggal jejak kt chatbox tu...aku nk mintak maap bebanyak no.....br je aku membalasnya.....ari ni pas je ank2 gi sek...aku dah terjah senyap2 kt umah kak watie tuk cedok resepi....ha 2 resepi lg aku cedok kt ctu.....to kak watie.... ampun ye..ieta gi ambik sonyap2 jo...kan pa x mau kacau akak pepagi lg.....harap akak x marah no\dan halalkan kan lah no.......heheheheh....ooooo korang msti dah tau no apa aku cedok kt umah kak watie tu kan.......tu la hasilnya.......
ALHAMDULILAH......kira ari ni bg aku dalam sejarah gak la.....ya la ni le 1st time aku wat roti dengan hasil jari jemari ku....dan hasilnya mendapat sambutan yg luar biasa dr family ku.......kira ari ni aku memasak tu lunch dan meroti sekali lam masa yg sama........tu yg bizi tu...tp roti aku tu x le sacantik SIFU2 yg dah terhandal tu....kira ok la kan...janji boleh di ngap dan rasa memang sedap sangat.....tunggu hasil meroti ku yg ke 2 lak no..........
ok tuk lunch lak...aku masak daging hitam ala nasi kandaq dan siakap s&s again.......ikan tu boss yg suruh masak....dan boss gak yg gi beli.....tp pic ikan tu x yah la kot....sama je cam yg pernah aku N3 dulu..........




6 comments:

LyanaSyaZam said...

oooooooooo patut la..senyap sunyi jer..upanyer dok meroti sakan..lyana tunggu dulu la...nanti2 la kot..

PUTERA2PUTERI said...

tp x le secantik yg kak watie punya kan....boleh la....

Watierman said...

Tahniah Ieta....dah mula panaskan BM...(tangan kanan)...uli2 buat roti!!!..betoi ka guna tangan kanan..Akak agak2 aje..hehehe..jgn mare tau...okay lah tu untuk pertama kali..Akak dulu pun macam tu..sekarang pun kadang2 cam tu jugak...kan kita masih sama2 Dok Belajarq!!!
Way to go girl...!

eynda said...

yummyyy...

PUTERA2PUTERI said...

makaceh akak...tp x le secantik yg akak punya kan.....ha pandai pun ieta memang guna tangan kanan la......x pa nnti kita nengok kot ada percubaan ke2 meroti lak no....

PUTERA2PUTERI said...

hai eynda......
meh la masuk rasa dulu..hehehe