klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Wednesday, August 19, 2009

ALAMAK DEMAM MELANDA LAAAAA

salam semua kengkawan yg sudi singgah kt umah aku...jutaan terima kasih bebanyak kt korang suma......

bermula dari ari sabtu hingga ke hari ini...kesihatan my family x begitu baik....mula2 abg long..belom pun abg long chat..... tiba lak giliran aku,boss dan baby....... semuanya demam bersulamkan batuk dan selsema...cuma abg ngah sorang je x demam cuma batuk saja......sekbek la boss dapat MC...klu x....x tau la ......aku x leh bangun langsung....kepala pusing cam gasing...badan lak sakit2......sekbek baby pun x meragam sangat.....selalu klu dia demam meragam je....mungkin dia tau ibu pun x chat jugak kot......ari ni abg long alhamdulilah dah chat cuma batuk je x hilang lg...tp dia nk gi sek gak .....boss pun dah pegi keja....ari ni aku dan baby alhamdulilah chat la ckit ...cuma batuk je lom baik lg......mungkin cuaca yg x menentu....kt umah aku la ni x dengaq yg len dah...BATUK...BATUK..BATUK......je.....ya la 5 kepala kan...klu batuk serentak cam nk runtuh umah lak.....sepanjang 2 ari aku dok tido......boss yg ambik alih suma keja2 aku......****TIMA KASIH ABAH DIATAS LAYAN YG ISTIMEWA DEKAT IETA DAN ANK2.....wapun boss pun demam gak...tp layanan tetap istimewa....ari isnin tu aku nengok umah aku dah macam sptal dah......suma lepak kt ruang tamu....kena lak ujan turun x henti2....TP ARI NI AKU BERSYUKUR SESANGAT KERANA KAMI SEMUA DAH CHAT...WAPUN X SEPENUHNYA LG.......



*****UNTUK SEMUA RAKAN2 BLOGGER IETA SEKELUARGA MENGUCAPKAN ......SELAMAT BERPUASA*********

4 comments:

blogresipi said...

Salam Kak Ieta... hopefully akak dn anak2 cepat2 sembuh sepenuhnya.. especially dah dekat nak pose nie... mkn ubat jgn lupe tau! anyway, selamat bpuasa utk akak n family :)

Jieda said...

Minggu lepas anak jieda yang sulung pun demam gak.Ingat nak bawa gi klinik biasa je tapi bila dia ngadu cam sesak napas terus gi klinik.Takut jugak kan.Nasib baik bila doktor check cuma tekaknya merah sebab tu dia demam.Maklum la skang ni kalau demam sikit pun dah kena amik kisah.

Selamat Berpuasa juga buat Ieta sekeluarga

PUTERA2PUTERI said...

salam ijan & jieda....
ari ni alhamdulilah kureng la ckit...tp batok je lom ok lg.....tima kasih bebanyak kt u all ber2.....

HaSue said...

salam kak..sue doakan akak sekeluarga akan cepat2 sembuh dan menyambut ramadhan dalam keadaan sihat sepenuhnya...

Sue gak ingin mengucapkan selamat menyambut bulan yg penuh keberkatan buat akak sekeluarga :)

p/s:kan anak2 akak suke bg mkn kuye2 kat umah sue tuh..dah tengok tak gamba kuye2 yg real sue bw balik tu?hehe