klik tau..jangan nengok je....nanti akan di klik balas

pengikut blog ni.....

Thursday, August 13, 2009

pizza pasar malam daaaa


salam....halo suma....malam br boleh nk nempek la....xtvt aku ari ni....pas suma ank2 gi kolah .....aku pa lg ngadap pc le...hehehehe..lbh kureng 1 jam gak la aku dok ngadap pc.....pas tu br le aku mula wat keja yg selalu aku wat....biasa la keja suri umah ni x pernah abis .......ari ni bekpes aku....mee kuah yg marin....menu tok lunch lak.....ayam masak merah,ikan gelama kering goreng dan sayoq campoq......tp kan ...sowi la pic x sempat nk snappp la....mggu ni boss keja pg...jd mlm la br leh nk ambik pic.....klu dah mlm apa yg tinggai lgg......kuah je lah..x pun piyok kosong je.....

petang....

boss lik keja terus ajak kami gi pasar malam....katanya lapaq doyan...sekbek la ada org jual...klu x kempunan la malam ni...heheheh....ank2 beli ayam goreng dan aku beli zans pizza.....ni le 1st time aku makan pizza psr mlm....selalu dok usha je...tp td teringin lak nk rasa.....ya la aku nengok ramai gak yg dok beli....adakah sesedap pizza hut.......mmmm boleh tahan gak la.....len kali boleh beli lg ni.....heheheheh...yg aku beli ni saiz M...rm5.50...dia ada saiz S,M,L....[S]...RM3.50....[M]..RM5.50..[L]..RM12.50....ml2 tu aku nk bik yg S ..je...coz x pernah makan lg..mana tau sedap ke x....pas tu boss kata bik p la yg M....S kecik sangat la.....x rugi la wapun x le sesedap pizza hut yg ORI ...boleh la nk lepaskan teringin nk makan pizza.....korang layan je lah pic dibawah no....
Photobucket
**yg ni peberet ank2 aku bila p pasr malam...wajib beli.....
Photobucket
** ha yg ni lak kuih peberet ank2.....tp aku x pandai nk wat sendiri...yg pandai beli..hehehe[suatu ari nnti akan aku cuba buat sendiri......]
Photobucket
Photobucket
*..ha ambik...sebiji 10 hinggit......nk makan sangat....wapun mahal..tp nk makan punya pasai boss beli jugak......sekbek la isi elok....
Photobucket
**gelagat baby & abg ngah pulun doyan....pulun anakku pulun....
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket


3 comments:

Watierman said...

Mak aii baby...sampai dua2 tangan...untie nak cium pon tak boleh...baby busuk doyan le!!!Sedap yer Ieta..pizza tu...pernah nampak...tapi belum pernah try beli...anak2 akak jarang ikut gi pasar malam...tak suka ramai orang...akak pun jarang gak gi pasar malam..& lagi senang call 1-800-755-2525...sekarang..Mama dah boleh buat sendiri...alamat...lagi jarang le...nak calling2..melainkan...gi terus...duduk..& order...hihihi!

blogresipi said...

Adeh derian tuh.. nak jadik model jugak blh tak? model makan derian!!!!

PUTERA2PUTERI said...

akak watie dan ijan...
akak x pe la dekat umah je,,calling2 dah smpai..ieta ni jauh jd klu nk makan yg psr mlm la cepat ckit....
ijan....
ooo nk jd model gak ka....boleh...nnti musim doyan thn depan akak ambik ijan jd model...ok ka....